Sorento DIESEL/HEV PHEV

Een krachtig en verfijnd statement

Volg uw eigen weg... met de nieuwe Kia Sorento familie.
Krijgt u graag wat u wilt in het leven, zonder compromissen te sluiten, dan is de nieuwe Kia Sorento SUV 7-zitter met elektrische aandrijving precies wat u nodig hebt. Wilt u voor nul-uitstoot gaan? De nieuwe Sorento plug-in hybride brengt u overal naartoe op batterijstroom. Of wilt u gewoon een wat lagere emissie? Ook dan is de nieuwe hybride Sorento een schot in de roos! Wat u ook kiest, dankzij zijn gestroomlijnde en krachtige design, gecombineerd met een riante binnenruimte, comfort en luxe, kunt u in stijl de weg op zonder dat u zich zorgen moet maken over lageemissiezones of verwijtende vingertjes. Of u kunt kiezen voor de opwindende nieuwe Sorento diesel SUV met efficiënte motortechnologie. Uw regels, uw keuze.

Bepaal uw eigen normen.
Zeg vaarwel aan het alledaagse en bewonder het gloednieuwe design van de Kia Sorento. Zijn robuuste, stijlvolle kenmerken sluiten naadloos aan bij de kracht van de elektrische aandrijving. Met opvallende nieuwe lijnen en wielbogen, deurgrepen in de kleur van het koetswerk en een satijnchromen toets, een gestroomlijnde afwerking en zijdorpels, combineert de Sorento Hybrid perfect een gesofisticeerde on-road ervaring met off-road sensaties, en dat met een lagere uitstoot.

Geef uw eigen terrein vorm.
Waar u ook heen gaat, de nieuwe Sorento Hybrid brengt u er in alle stijl en comfort naartoe, met een nieuw design dat een blijvende indruk achterlaat. Hij is voorzien van een nieuwe lichttechnologie met verticale LED-achterlichten, een sportieve achterbodemplaat en opvallende afwerking maar ook een strakke, glanzende dakspoiler met ingebouwde ruitenwisser en stijlvolle Sorentoletters om ook aan de achterkant herkenbaar te zijn. Hoe u er ook naar kijkt, de Sorento maakt altijd een statement.

Kies uw eigen horizonten.
Welke nieuwe Sorento u ook kiest, met zijn gespierde en krachtige design loopt u steeds voorop. Neem nu de nieuwe Sorento Diesel en bewonder zijn opvallende, gestructureerde radiatorrooster, geaccentueerd door een zwarte, glanzende rand in chroom, een voorbumper met vleugelvormig luchtinlaatrooster, een voorbodemplaat en stijlvolle lichtmetalen velgen. In combinatie met de nieuwe lichttechnologie in de LEDkoplampen, LED-dagrijlichten en LED-mistlampen zijn vorm en functie perfect in harmonie.

Maak uw eigen statement.
Is een SUV die voldoet aan alle voorwaarden wat verbluffend design, stoer karakter, ruimte en comfort maar ook milieu betreft voor u een must om uw eigen leven te kunnen leiden? De nieuwe milieuvriendelijke Sorento Plug-in hybride biedt het beste van beide werelden. Dankzij Kia’s geavanceerde elektrische aandrijving schakelt hij naadloos over van benzine naar emissievrij elektrisch, met extra kostenbesparingen en een elektrisch bereik van meer dan 57 km*. En de geïntegreerde laadpoort, die het laden vereenvoudigt, biedt de extra flexibiliteit om de batterij thuis of op openbare laadstations langs de weg en aan laadpunten op te laden.

Benut de vele mogelijkheden.
Via KiaCharge* wordt opladen aan openbare laadstations kinderspel met de Sorento Plugin hybride. Dankzij KiaCharge kunt u steeds probleemloos en heel eenvoudig opladen, waar u ook gaat. Al wat u nodig hebt, is een kaart. De KiaCharge RFID-kaart geeft u snel en gemakkelijk toegang tot het groeiende DCSnetwerk met meer dan 148.000 laadstations in 29 Europese landen en tot een hele reeks handige diensten die van het laden een aangename ervaring maken. Het 100% opladen van de nieuwe Sorento Plug-in hybride aan een openbaar laadstation (230 V, 16 A) duurt ongeveer 3 uur en 25 minuten.
* KiaCharge-diensten beschikbaar in bepaalde landen sinds september 2020.

Voor meer info over de Kia Sorento kom zeker eens langs in onze showroom: Kia Beguin Brugge.

EV6
EV6
EV9
EV9