Ceed Sportswagon

Specificaties

Ceed SW Benzine
BTWi €
Vanaf
21.690€
Ceed SW Diesel
BTWi €
Vanaf
25.790€

Bestanden

Ceed Sportswagon

VERBREED UW HORIZONTEN.

De nieuwe Kia Ceed Sportswagon biedt u meer ruimte om van uw dag te genieten. Hij verdient het Sportswagon-label door zijn zelfverzekerde, atletische design te combineren met zijn overvloedige, veelzijdige ruimte en zijn dynamische rijgedrag. Maak u op voor een meeslepende rijervaring.

 

 DYNAMISCH EXTERIEUR.

De nieuwe Kia Ceed Sportswagon neemt de atletische uitstraling van de hatchback over. Zijn neus oogt opvallend dankzij het tweelagige radiatorrooster vooraan en de ‘full led’-koplampen met mistlichten en led-dagrijlichten in de vorm van ijsblokjes. Het sportieve, lage profiel wordt nog versterkt door de chroomomrande ruiten, terwijl de gestroomlijnde dakrails u de vrijheid geven om al uw benodigdheden mee te nemen. 

 

NIEUWE ZICHTBAARHEID.

De opvallende leddagrijlichten achteraan maken de auto beter zichtbaar en herkenbaar op de weg. Het opvallende design is een typische eigenschap van de nieuwe Kia Ceed-familie. De zijdelingse ledrichtingaanwijzers (drie ijsblokjes) in de lampen benadrukken de breedte van de auto. Vooraan zijn er ‘full led’-koplampen met leddagrijlichten in de vorm van ijsblokjes en een grootlichtassistent (HBA).

 

RUIM BEMETEN INTERIEUR.

Alles is gericht op de bestuurder. De naadloze, horizontale lay-out van het instrumentenbord creëert een ruime sfeer. Stijlopties zijn onder meer de zwarte en grijze bekledingen in stof en kunstleder. De moderne technologie is perfect geïntegreerd in het 8”-aanraakscherm met navigatiesysteem.


 

RUIMTE.

Het aanzienlijke koffervolume van 625 liter kan in een mum van tijd worden uitgebreid tot een rijkelijke 1.694 liter door de achterbank neer te klappen. Er zijn ook twee opbergvakken onder de vloer om kleinere voorwerpen aan indiscrete blikken te onttrekken. Een zee aan ruimte om van elke dag te genieten.

 

SLIMME VOORZIENINGEN.

De intelligente elektrische achterklep gaat automatisch open wanneer u de achterkant van de auto nadert met de intelligente sleutel in uw zak of handtas. Bijzonder handig wanneer u de handen vol hebt. De intelligente sleutel geeft u toegang tot de wagen en stelt u in staat om de motor te starten met de start-stopknop. Ook kunt u de ramen vanop afstand sluiten.


 

VEELZIJDIGHEID.

De nieuwe Kia Ceed Sportswagon zet de ruimte als geen ander naar uw hand. Met de hendel in de bagageruimte klapt u de achterzetels vanop afstand neer. Dankzij de 40:20:40 neerklapbare zetels, plooit de ruimte zich naar uw behoeften; handig om sportgerei of lange objecten te vervoeren. De bagagerails helpen u uw spullen te ordenen, terwijl de veiligheidsbarrière en het net de veiligheid verhogen.


 

BESTUURDERSCOMFORT.

Trek u niets aan van het weer. Op koude dagen worden de zetels snel opgewarmd, net als het stuurwiel en de voorruit. Smart Parking Assist (SPA) helpt u om elke parkeerplaats in te rijden: de parkeercamera geeft dynamische richtlijnen weer op het aanraakscherm om het parkeren nog eenvoudiger te maken.

 

KIA CONNECTED SERVICES.

Het 8”-aanraakscherm houdt u up-to-date: Kia's Connected Services powered by TomTom Live Services¹ bieden nuttige info over pompstations, parkeerruimte, snelheidscamera’s, het weer en veel meer.² Het geïntegreerde navigatiesysteem wordt geleverd met zeven jaar gratis kaartupdates en live services.³ En ook Android Auto™ en Apple CarPlay™ zijn beschikbaar. Zo blijft u ook onderweg steeds verbonden.


 

nieuwe Proceed
nieuwe Proceed
Xceed
Xceed