New Kia Rio

Word meester van uw tijd

U hebt maar één leven, en dat is ook nog eens zeer druk. Maar soms biedt het leven kansen om te leven zoals u dat wilt. De nieuwe Kia Rio is er om die kansen samen met u met beide handen aan te grijpen. Stap in en leef het leven volgens uw eigen keuzes.
 

Thuis in de stad

Start de motor! Tijd voor dynamiek. Laat de nieuwe Kia Rio u verrassen. Zijn vlotte weggedrag maakt de rijervaring aangenaam en meeslepend. De nieuwe, lichte, compacte en tot 120 pk sterke T-GDI-motor is bijzonder efficiënt en heeft een lage uitstoot. Zo voldoet hij aan de uitstootregelgeving en garandeert hij tegelijk veel comfort bij elke snelheid. Cool!
 

Innerlijke schoonheid

Beleef het gloednieuwe interieurdesign van de nieuwe Kia Rio. Het interieur is een van de ruimste in de klasse, en de koffer is 325 liter groot. De vierde generatie van de Kia Rio krijgt een meer op de bestuurder gefocust dashboard en een optioneel hoogwaardig audiosysteem.
 

Opvallend persoonlijk

Mond opengevallen en ogen wijd open? Dan is de kans groot dat u op dit eigenste moment naar de Kia Rio kijkt. Zijn krachtige en vooruitstrevende koetswerk trekt meteen alle ogen naar zich toe, met duidelijk afgetekende rechte lijnen en strakke oppervlakken die het cachet en de zelfverzekerdheid van de wagen in de verf zetten. 't Is oké nu, u mag weer knipperen.

Alles wat u wilde.Vanuit elke hoek

Adembenemend om naar te kijken, nietwaar? De nieuwe Kia Rio springt er duidelijk uit met de nieuwste evolutie van de karakteristieke Kia-grille, die harmonisch zit ingewerkt tussen bi-projectiekoplampen met een nieuw design. Het geeft de wagen een matuurder karakter en een krachtigere algemene uitstraling. Nu even weer uitademen, a.u.b.
 

De nieuwste innovaties

De tijd stopt nooit. Net als de vooruitgang van de technologie. Dus hebben we ervoor gezorgd dat de nieuwe Kia Rio de nieuwste innovaties heeft! Hij krijgt een nieuw infotainmentsysteem met een zweven 7' aanraakscherm met hoge resolutie waarmee u naadloos het audiosysteem, het navigatiesysteem en de connectiviteitssystemen bedient. Rij dus gerust geconnecteerd!


 

 

New Picanto
New Picanto
Venga
Venga