New Optima Sportswagon

PREMIUM RIJDEN OP GROTE SCHAAL

Aan alle opwindende designkenmerken en het geraffineerde interieur van de Optima-familie 2016, voegt de nieuwe Optima Sportswagon grotere praktische bruikbaarheid en de aantrekkingskracht van een stationwagen toe. Waar u ook kijkt, bij deze verlokkelijke wagen staat premium kwaliteit centraal - van de scherpe lijnen van zijn lange, slanke en dynamische profiel tot de zacht aanvoelende materialen en ergonomische afwerking van het veelzijdige en ruime interieur. Dit wordt gecombineerd met een overdaad aan intuïtieve en ondersteunende technologieën die gewoonlijk alleen met een hoger segment geassocieerd worden.
 

DE KRACHT VAN INNOVATIE.

De geraffineerde nieuwe Kia Optima Sportswagon is de ultieme mix van innovatie, veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid. Hij valt niet alleen op door zijn onderscheidende design, maar is ook toonaangevend in zijn klasse met een indrukwekkende hoeveelheid veiligheids- en comfortvoorzieningen.

 

AAN RUIMTE EN STIJL GEEN GEBREK.

De nieuwe Optima Sportswagon scoort hoog op functionaliteit, maar dat gaat beslist niet ten koste van zijn looks. Met zijn dynamische en moderne design en minutieuze aandacht voor de details doet hij een frisse wind waaien in zijn klasse.


 

EEN AANGENAAM KLIMAAT, COMFORT EN VOLOP INNOVATIE.

In de nieuwe Kia Optima Sportswagon kunt u volkomen ontspannen genieten van het rijden. Het ruime interieur geeft u genoeg ruimte om de benen te strekken, terwijl u dankzij de naar de bestuurder gerichte cockpit al het nodige binnen handbereik hebt.
 
 
Optima PHEV
Optima PHEV
Optima Sportswagon PHEV
Optima Sportswagon PHEV