New Picanto

De splinternieuwe Kia Picanto

De Picanto. Jong, vrolijk en stijlvol.

De nieuwe Picanto verrast je in elk opzicht. Met z’n vlotte design en slimme features. Met z’n pit, zuinigheid en connectiviteit. En: met een heerlijke mix van jeugdige energie en volwassen veiligheid. Het is een kleine auto, toch is hij lekker ruim. Dat wordt genieten!

Volwassen, met een pittig randje.

Zodra je de nieuwe Picanto ziet, weet je meteen: dit is ’m! Een echte Kia, met zijn tiger nose grille en stoere voorbumper. Het sportieve uiterlijk, strakke lijnen en oog voor design geeft ‘m dat pittige randje wat ervoor zorgt dat je niet onopgemerkt voorbij gaat. Hij is compact van buiten en ruim van binnen: de ideale kleine auto voor je avonturen in de stad. En dat diep glanzende rood? Dat is slechts één van de vele prachtige lakkleuren….

Compact. En toch lekker ruim.

De nieuwe Kia Picanto is exact even lang en breed als zijn voorganger. Dankzij zijn 15 mm langere wielbasis biedt de nieuwe Picanto nog meer binnenruimte. Met deze compacte buitenmaten en z’n prettige weggedrag voelt de nieuwe Picanto zich overal thuis. Van de smalste straatjes in de binnenstad tot eindeloos glooiende buitenwegen. Waar wacht je nog op?

Strak. Sportief. Picanto GT-Line.

Kiezen voor een Picanto is kiezen voor maximaal genieten. Liefst natuurlijk precies volgens je eigen smaak. Daarom is hij er nu ook als pittige GT-Line. Dankzij zijn unieke design en in het oog springende features is deze stijlvolle en sportieve Picanto niet te missen. Gelukkig maar! Kijk eens naar de sportieve bumpers, side skirts, dubbele uitlaat en chromen deurgrepen. De 16" lichtmetalen velgen maken het toch al indrukwekkende plaatje compleet.


Zo groot kan compact zijn

Het interieur van de nieuwe Picanto heeft maar één doel: jou een lach op je gezicht bezorgen, iedere keer dat je instapt. Het is ruim, prachtig om te zien, en gemaakt met de beste materialen. En denk jij dat een compacte auto niet ruim kan zijn? Laat je verrassen! De nieuwe Picanto biedt al zijn inzittenden verrassend veel plaats. 

In de cockpit vind je intuïtief alle belangrijke informatie. De zit op de sportief ogende stoelen is prettig en comfortabel, ook op lange ritten. En in de vele opbergruimtes, zoals die in de centrale armsteun, heb je altijd alles wat je wilt onder handbereik.

Slim connected

Je leeft nu, dus je wilt maximaal genieten. De nieuwe Picanto helpt je daarbij, met hightech en knappe gadgets. Zo ben je altijd en overal verbonden, als jij dat wilt. Het stijlvolle infotainmentsysteem helpt je onderweg met navigatie, live updates en nog veel meer. Jouw telefoon. Die is belangrijk. Daarom heeft de nieuwe Picanto Android Auto™ en/of Apple CarPlay™(1). Zo houd je makkelijk contact en speel je je favoriete playlists. Comfortabel en veilig, allemaal met voice control. Ook laat je 'm makkelijk draadloos weer op.

Ruimte voor avontuur

Een ideale stadsauto is klein van stuk maar moet toch genoeg ruimte bieden. Voor je avontuur. Voor de bagage. Hoe jouw leven er ook uitziet, de nieuwe Picanto is er klaar voor. Met zijn ruime interieur, de veelzijdig neerklapbare zitplaatsen en 255 tot zelfs 1.010 liter laadruimte deinst hij nergens voor terug.

Je perfecte maatje, waar je ook gaat.

Een heerlijk gevoel. Rijden in een auto die van alle gemakken is voorzien. Weten dat je rijdt in een auto met efficiënte motoren en slimme technologieën. Dat er aan je veiligheid en die van je passagiers is gedacht: met zijn slimme veiligheidssystemen waarschuwt de nieuwe Picanto je niet alleen, hij helpt je ook écht. Bijvoorbeeld bij het vermijden van botsingen. De Picanto is altijd klaar voor jouw avontuur.

 


 
 
New Kia Rio
New Kia Rio