New Stinger

EEN PASSIE VOOR RIJDEN.

De nieuwe Kia Stinger is diep geworteld in de harten van echte autoliefhebbers. Elke lijn is een knipoog naar de klassieke Gran Turismo-geest, van de lage motorkap en het interieur tot zijn gespierde proporties. De schitterende vijfdeurs fastback heeft een onmiskenbaar profiel, dat geen twijfel laat bestaan over zijn adembenemende prestaties.


 

VERLEIDELIJK DESIGN.

Schitterend design draait om de juiste proporties en balans. Dat heeft de nieuwe Kia Stinger perfect begrepen: met zijn lange motorkap en korte overhang vooraan, zijn lange wielbasis en zijn lage interieur. Zijn brede schouders lopen uit in een gespierde achterkant, die werd getooid met een glanzend zwarte diffuser om de stroomlijn te optimaliseren.


 

VERRUKKELIJK INTERIEUR.

De zuivere en tegelijk exclusieve nieuwe Kia Stinger put inspiratie uit de stijl van sportieve GT’s en uit de luchtvaart. Zijn opvallende interieur onderscheidt zich door cirkelvormige verluchtingsopeningen in vliegtuigstijl, wijzerplaten met metalen ring en accenten in gesatineerd chroom. Neem plaats in de lage bestuurderszetel en neem de details van deze geraffineerde sfeer in u op: hoogwaardige materialen, moderne afwerkingen en contrasterende stiknaden.


 

SENSATIES VERZEKERD.

De uiterst responsieve nieuwe Kia Stinger werd ontwikkeld om te presteren en maakt u echt een met de weg. De elektronisch gestuurde ophanging (ECS) garandeert een hoogstaand comfort- en veiligheidsniveau dankzij de vele sensoren die de rijparameters evalueren. Gebruik Drive Mode Select (DMS) om de rijeigenschappen aan te passen aan uw voorkeuren en de rijomstandigheden. 

MEER VERTROUWEN EN CONTROLE.

De weg is bezaaid met onverwachte situaties. Met de vierwielaandrijving (AWD) van de nieuwe Kia Stinger bent u voorbereid op alle uitdagingen die u wachten achter de bocht. Het systeem gebruikt Dynamic Torque Vectoring Control om de tractie en stabiliteit te garanderen. Zo verzekert hij uw veiligheid en die van uw passagiers, ongeacht het terrein of weer. 

DRIJF UW HARTSLAG OP.

Bereid u voor op een hogere hartslag, ongeacht welke overlangs gemonteerde turbomotor er onder de kap ligt: de 2.2 CRDI (200 pk), de 2.0 T-GDI (255 pk) of de 3.3 T-GDI V6 (370 pk). De achttrapsautomaat staat garant voor snelle, naadloze schakelovergangen. Met hun fantastische acceleraties en hoge kruissnelheden staan ze garant voor bloedstollende momenten. 

Sorento
Sorento
Optima
Optima