Niro PHEV

Niro

CROSSOVER VAN DESIGN. HYBRIDE VAN NATUUR

CROSSOVER VAN DESIGN.

Ervaar een unieke staat van opwinding: de nieuwe Kia Niro, de eerste hybride crossover. Dankzij zijn crossover-design is de Niro standaard voorzien van vele kenmerken die de aandacht trekken en van nog meer extra technologische voorzieningen.

 

HYBRIDE VAN NATUUR.

Twee werden één: We hebben uiteindelijk het beste van een ruime en krachtige utility vehicle gecombineerd met de zuinigheid en efficiëntie van een hybride. Ja. U leest het goed. Het is een crossover zonder beperkingen. En een hybride die zijn gelijke niet kent.
 

EFFICIËNTIE VAN DE PLUG-IN HYBRID.

Rijd volledig elektrisch naar het werk en terug met de nieuwe Kia Niro Plug-in Hybrid. Hij heeft een elektrisch rijbereik van wel 58 kilometer. Bij langere ritten buiten de stad brengt de benzinemotor u telkens weer op uw bestemming, ongeacht de afstand.

 

RIJDYNAMIEK.

Ultradynamisch rijden in het weekend, zuivere efficiëntie voor uw dagelijkse pendelritten. In de nieuwe Kia Niro Plug-in Hybrid geniet u een unieke combinatie van beide. Hij beschikt over een zestrapstransmissie met dubbele koppeling en twee modi om uit te kiezen: Eco en Sports. Hij is een milieuvriendelijke oplaadbare hybridecross-over met uitzonderlijke motortechnologie.

 

INNOVATIEVE HYBRIDETECHNOLOGIEEËN.

Haal meer uit uw hybridewagen! De ‘coasting guide’ van de nieuwe Kia Niro Plug-in Hybrid geeft het optimale moment aan om het gaspedaal los te laten voor een bocht. De voorspellende controletechnologie voelt ook wanneer de auto een helling op of af zal rijden en past de rijmodus aan om de efficiëntie te maximaliseren

 

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE.

Ontdek een nieuw soort van efficiëntie en een groter elektrisch rijbereik. De benzine- en elektromotor garanderen een soepel en efficiënt rijgedrag. Ze geven u een reden om met een gerust geweten te rijden. De 7 jaar garantie van Kia, die ook geldt op de batterij, geeft u gemoedsrust op lange termijn.

Niro
Niro
Nieuwe e-Niro
Nieuwe e-Niro