E-Soul

Specificaties

Max. vermogen (kW)
150
Max. koppel (Nm)
395
Batterij
Lithium-ion polymeer
Energie (kWh)
64
Vermogen (kW)
150
Acceleratie 0 - 100 km/u (sec.)
7.9
Topsnelheid km/u
167
Autonomie (km)
452*
CO2-uitstoot (g/km)
0

Bestanden

E-Soul

100% efficiënt, 100% stijlvol - Al vanaf €37.490 BTWi

Een intense ervaring.
De Kia e-Soul volledig elektrische cross-over barst van de eigenzinnigheid: van zijn hippe en leuke buitenkant tot zijn speelse en comfortabele interieur en met zijn enorme honger naar avontuur met een bereik tot wel 452 km wanneer hij volledig is opgeladen. Wilt u uw e-Soul nog meer karakter geven? Kies dan voor ons stijlvolle SUV-pack met gedurfde voorbumper en dynamische zijdorpels. Kortom, deze auto brengt u helemaal in de stemming voor een buitengewone ervaring.

Vier het buitengewone.
Fris, hip en speels: in de volledig elektrische Kia e-Soul lacht een toekomst vol mogelijkheden u toe. Met zijn excentrieke design, inclusief oplaadpunt vooraan, zijn verbluffende interieur met ontspannende geluidgebonden sfeerverlichting, de nieuwste technologieën, waaronder de innovatieve Head-Up-Display van Kia, plus een geavanceerde EV-aandrijving met een bereik tot wel 452 km wanneer volledig opgeladen, is dit een elektrische wagen met een eigen, uniek karakter. Net als zijn bestuurder.

Koester het uitzonderlijke.
De Kia e-Soul laat zijn persoonlijkheid vanuit elke hoek stralen! Achteraan is het iconische, krachtige 3D-design afgewerkt met futuristisch ogende, rondom doorlopende led achterlichten. Ze omsluiten het verticale kofferdeksel voor makkelijk laden en lossen en extra bagageruimte. Dankzij de afwerking met de kenmerkende vorm van de achterbumper en de dynamische extra modellering voor bijkomende stabiliteit laat de Kia e-Soul een speelse en blijvende indruk na waar anderen alleen maar kunnen van dromen.

Voor meer info over de Kia E-Soul kom zeker eens langs in onze showroom: Kia Beguin Brugge.

NEW Xceed PHEV
NEW Xceed PHEV
Niro HEV
Niro HEV