EV6

Modern, sportief en iconisch tegelijk

Kia EV6 uitgeroepen tot Europese auto van het jaar 2022!
De gloednieuwe Kia EV6 is uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2022 in de prestigieuze European Car of the Year (COTY) awards. De innovatieve, volledig elektrische cross-over werd door een 61-koppige jury, bestaande uit zeer gerespecteerde autojournalisten uit 23 Europese landen, uitgeroepen tot winnaar.

Inspiratie voor elke dag. De Kia EV6.
Van zijn opvallende buitenkant en innovatieve interieur tot zijn intuïtieve, geavanceerde technologieën ... de 100% elektrische Kia EV6 is gemaakt om elke rit opnieuw te inspireren.

Meer bereik. Meer tijd. Meer inspiratie.
Inspiratie is meer dan op een idee komen. Inspiratie betekent dat u uw comfortzone verlaat en nieuwe omgevingen verkent. Daarom ontwierpen we de Kia EV6, die u met zijn bereik tot 528 km* laat zien wat de wereld zoal in petto heeft. In combinatie met snelle laadsnelheden die u meer tijd geven om iets nieuws te creëren.

Dankzij de Kia EV6 krijgt u ook meer tijd om uw ideeën tot leven te brengen. In minder dan 18 minuten laadt u hem op van 10 tot 80%.** Razendsnel opladen betekent ook dat u meer tijd hebt voor de dingen die er echt toe doen. Zoals het bedenken van uw volgende briljante idee.

E-GMP. Een nieuw EV-platform.
De Kia EV6 is Kia’s eerste EV gebouwd op het Electric Global Modular Platform (E-GMP). Razendsnel opladen. Groot bereik. Ruim interieur. Nul uitstoot. Allemaal mogelijk dankzij het nieuwe E-GMP-platform. Met het nieuwe platform tillen we EV’s naar een hoger niveau. De Kia EV6. De eerste van grootse dingen die ons nog te wachten staan.

Trekvermogen tot 1600kg.
Dankzij het indrukwekkende maximale trekvermogen tot 1600kg kan je alles meenemen voor een outdooravontuur met vrienden en familie. Uiteraard allemaal zonder uitstoot. 

Voor meer info over de Kia EV6 kom zeker eens langs in onze showroom: Kia Beguin Brugge. 

NEW Sportage
NEW Sportage
Sorento DIESEL/HEV PHEV
Sorento DIESEL/HEV PHEV