E-Niro

Specificaties

Kia e-Niro
Vanaf
39,2 KWH
39.040€
64 KWH
42.940€

Bestanden

E-Niro

100% elektrisch - 100% fantastisch

Elektrische cross-over.
De nieuwe Kia e-Niro heeft een assertieve uitstraling op de weg. Hij verenigt typische cross-overelementen zoals de dakrails met de stroomlijntroeven van een gesloten radiatorrooster. De speciale luchtinlaten met pijlpuntvormige leddagrijlichten en blauwe accenten laten geen twijfel bestaan over zijn elektrische aandrijving.

Neem plaats in een moderne ruimte.
Alle gegevens die u nodig hebt, zoals het rijbereik, het batterijniveau en het elektriciteitsverbruik, worden duidelijk weergegeven op het 7” grote lcd-instrumentenbord en het 8”-aanraakscherm van het navigatiesysteem. De middenconsole biedt plaats aan intuïtieve bedieningselementen zoals de ‘shift-by-wire’-pook en de elektrische parkeerrem. U kunt zelfs de interieursfeer personaliseren dankzij de verschillende lichtkleuren.

Ruimte en veelzijdigheid.
Ruimte is een luxe waarvan iedereen kan genieten in de nieuwe Kia e-Niro. Met hoge zitpositie voor de bestuurder en comfortabele zitplaatsen voor de passagiers. Het aanzienlijke koffervolume van 451 liter kan in een mum van tijd worden uitgebreid tot een rijkelijke 1.405 liter door de achterbank neer te klappen.

100% elektrisch – 100% fantastisch.
Ontdek een wereld van uitgekiend gebruikscomfort en meeslepende sensaties. De nieuwe Kia e-Niro garandeert u instant acceleraties, een eenvoudig laadproces en een groot rijbereik. Al het comfort van een ruim, stijlvol en uiterst stil interieur. En dat alles zonder een gram uitstoot. Duurzaam rijden voelde nog nooit zo goed aan.

Twee rijbereikversies voor twee levensstijlen.
Kies de batterij voor uw levensstijl. Voor langeafstandsrijders is er het batterijpack van 64 kWh, dat een rijbereik tot 455 kilometer verzekert.1 Aan een snellader van 100 kW wordt hij in nauwelijks 42 minuten tot 80% opgeladen.3 Wie vooral in de stad rijdt, kan ook opteren voor een batterijpack van 39,2 kWh voor een rijbereik tot 289 kilometer.

Onderhoud en garantie vereenvoudigd.
Aangezien hij geen oliewissels of afstelling vergt, blijven de onderhoudsbehoeften tot het minimum beperkt. Ook niet te vergeten: u geniet van onze zeven jaar garantie, die betrekking heeft op de hele wagen, inclusief batterij.

Voor meer info over de Kia E-Niro kom zeker eens langs in onze showroom: Kia Beguin Brugge.
 
Niro PHEV
Niro PHEV
NEW Sportage
NEW Sportage