Proceed

Kracht en performance

De durf om grenzen te verleggen.
Het leven wordt per definitie mooier als we creatief durven denken. Zie de Kia ProCeed GT: met zijn gedurfde design, gespierde carrosserievorm en sportieve uitstraling maakt hij indruk in elk gezelschap. De LED-achterlichten schijnen helder en krachtig, met een direct herkenbaar lichtsignatuur. De sportieve diffuser, uitgevoerd in glanzend zwart met rode accenten en geïntegreerde satijnchromen dubbele uitlaatsierstukken, laat geen twijfel bestaan over zijn dynamische karakter. Nieuw ontworpen 18” lichtmetalen velgen met rode naafsierstukken en rode remklauwen maken het beeld compleet. Een prachtig uiterlijk, voorbode van inspirerend rijplezier.

Ware schoonheid, innerlijke kracht.
Bij Kia geloven wij in de waarde van innerlijke schoonheid en intrinsieke kwaliteit. Dat zie je terug bij alles wat wij doen, tot in de kleinste details. Kijk bijvoorbeeld naar het interieur van de Kia ProCeed GT. Die ontvangt je met alle égards in een interieur met zwart leder met contrasterende suède middenbaan. Liefhebbers van sportiviteit herkennen direct de rode stiksels en prachtige GT-logo’s. Pak het sportief gevormde D-cut stuurwiel vast, voel de grip van het leder en merk hoe je vingertoppen intuïtief de schakelflippers vinden. Recht voor je, in je primaire blikveld, zie je belangrijke rijinformatie helder gepresenteerd. Het brede 12,3” digitale instrumentenpaneel loopt naar rechts naadloos door in een centraal 10,25” touchscreen-multimediasysteem met navigatie. Perfecte connectiviteit, een premium JBL audiosysteem en een USB-oplaadpoort voorin houden je onderweg altijd verbonden én brengen je subliem in-car entertainment. Zo wordt rijden puur genieten!

Altijd klaar om te veranderen.
De wereld om ons heen is continu in beweging. Meer dan ooit geldt: verandering is de enige constante. Daarom heeft de Kia ProCeed flexibiliteit en veelzijdigheid in z'n DNA. Je kunt het aantal zitplaatsen en de bagageruimte soepel aanpassen aan jouw wensen. Op elk moment. Dat geeft jou alle ruimte en alle vrijheid.

Voor meer info over de Kia ProCeed kom zeker eens langs in onze showroom: Kia Beguin Brugge.
Ceed
Ceed
Ceed Sportswagon
Ceed Sportswagon