Stonic

Comfort en gebruiksgemak

Verbreed je horizon.
Maak jij graag je dromen waar? Dan kan je vast niet wachten om te rijden in deze droomauto ... uit het Kia Stonic gamma. Ga voor de uitdagende Stonic Baseline of de uitbundige Stonic GT Line en ontdek zijn eindeloze mogelijkheden, rit na rit.

Spring eruit.
Vanaf de eerste aanblik is duidelijk dat de Kia Stonic zijn eigen regels bepaalt en er niet alledaags uitziet. Zijn dynamische en sportieve voorkant dankt hij aan de driedimensionale vorm van de grille, de verticale huizen van de mistlampen en de geïntegreerde bifunctionele koplampen met scherpe led-dagrijverlichting. Met ook nog eens keuze uit 20 tweekleurige en 9 eenkleurige koetswerken creëert u een stijl die zegt: “mijn leven… op mijn manier”.

Wees anders dan anders.
Met zijn achterkant maakt de wendbare Kia Stonic meteen een blijvende indruk. Door zijn brede wielkasten en sterk hellende achterruit die verdwijnt onder de spoiler met remlicht ziet de Stonic er stoer uit; en dankzij het driedimensionale lijnenspel in de ledachterlichtunits springt hij helemaal in het oog. Bovendien krijgt hij door zijn fraai gestroomlijnde achterklep en aerodynamische zilveren bodembeschermplaat die krachtige en toch geruisloze urban feel die gegarandeerd de aandacht trekt.

Blijf trouw aan uw eigen identiteit.
Genieten van het leven betekent grenzen opzoeken, en dat is precies wat u van het interieur van de Kia Stonic mag verwachten. Strakke lijnen trekken meteen de aandacht en zorgen voor comfortabel rijplezier. Door het D-vormige stuur blijven uw benen buiten schot, terwijl de andere bedieningen zo ontworpen en geplaatst zijn dat u ze blindelings vindt.

Voor meer info over de Kia Stonic kom zeker eens langs in onze showroom: Kia Beguin Brugge.

Rio
Rio
Ceed
Ceed