Niro PHEV

Twee motoren, één auto

Drie antwoorden op de vraag naar duurzaam rijden.
Als uw zoektocht naar een schoner milieu hand in hand gaat met de passie voor stijlvol rijden, hebben wij het antwoord hierop. Of, 3 antwoorden, om precies te zijn. De Kia Niro-serie voldoet aan verschillende behoeften met een veelzijdig, verbluffend crossover-ontwerp vol inspirerende technologie en met veel ruimte. Het model is verkrijgbaar als hybride, plug-in hybride en elektrisch voertuig zonder enige emissie. Er is maar één vraag: welk soort Niro spreekt uw groene kant aan?

Het beste van beide werelden.
Als u wilt genieten van het beste van beide werelden, een plaats waar mechanische en ecologische prestaties perfect in harmonie zijn, is de Plug-in Hybride een goede keuze. Hij imponeert niet alleen met een krachtige buitenkant. U kunt er tot 65 km* mee rijden zonder te herladen, ideaal voor dagelijkse verplaatsingen. Net als de Hybride lijkt deze Kia crossover multifunctioneler dan ooit. Hij is uitgerust met een gesloten rooster met diamantvormen, pijlvormige led dagrijlichten en een nieuwe achterbumper met led lichten.

Meer comfort om u fris tot uw bestemming te brengen.
Met de Kia Niro Plug-in Hybrid zult u met plezier heel wat tijd in de wagen doorbrengen. Van ruime afmetingen tot zacht aanvoelende materialen: hij toont zich op alle vlakken bijzonder comfortabel. Het exclusieve tweekleurige interieur (optie) in lichtgrijs/ zwart met blauwe accenten draagt bij tot de verfrissende look en tilt het gevoel van ontspanning en rust naar een nog hoger niveau.

Geïnspireerd door de natuur. Geëngageerd voor het milieu.
De geavanceerde Kia Niro Plug-in Hybride combineert een gesofisticeerd, op de natuur geïnspireerd design met een ecovriendelijke rijervaring. Dankzij de strakke buitenkant is hij even aangenaam om naar te kijken als om mee te rijden. In een stadsomgeving bedraagt het bereik maar liefst 65 km, of 49 km met een gecombineerde WLTP-cyclus.

Voor meer info over de Kia Niro PHEV kom zeker eens langs in onze showroom: Kia Beguin Brugge.

Niro HEV
Niro HEV
E-Niro
E-Niro