Niro HEV

Een revolutionaire hybride crossover

Drie antwoorden op de vraag naar duurzaam rijden.
Als uw zoektocht naar een schoner milieu hand in hand gaat met de passie voor stijlvol rijden, hebben wij het antwoord hierop. Of, 3 antwoorden, om precies te zijn. De Kia Niro-serie voldoet aan verschillende behoeften met een veelzijdig, verbluffend crossover-ontwerp vol inspirerende technologie en met veel ruimte. Het model is verkrijgbaar als hybride, plug-in hybride en elektrisch voertuig zonder enige emissie. Er is maar één vraag: welk soort Niro spreekt uw groene kant aan?

Ga voluit voor groen.
De Kia Niro Hybride is gemaakt voor wie zijn steentje wil bijdragen aan het milieu, maar niet aan kracht of esthetiek wil inboeten. De combinatie van verbrandingsmotor en elektrische motor staat garant voor een aangename rijervaring, terwijl de uitstoot tot een minimum beperkt blijft. En dat op een vlekkeloze manier. Wat meteen opvalt, zijn de mooi gestroomlijnde voor- en achterbumper, met nieuwe dubbele pijlvormige led dagrijlichten, een dynamisch rooster en originele led achterlichten. U hebt ook de keuze uit verschillende nieuwe lichtmetalen velgen, om de Hybride nog meer kracht te laten uitstralen.

Slimme ideeën voor maximaal comfort.
Het stijlvolle interieur is afgewerkt met verfijnde materialen en uitgerust met spitstechnologie, zoals het indrukwekkende eendelige dashboard met naadloos ingebed nieuw high-tech instrumentenbord en een strak en breed high-definition 10.25” TFT lcd navigatie- en multimediascherm. Alle belangrijke informatie bevindt zich binnen handbereik, terwijl u dankzij de nieuwe paddle shifter moeiteloos schakelt. En om het u van bij het instappen al comfortabel te maken, zijn er lederen zetels met geïntegreerd geheugensysteem beschikbaar.

Milieuvriendelijk rijden aangedreven door twee harten.
De Niro maakt gebruik van een parallel hybridesysteem dat schakelt tussen benzine en elektrische energie, of een combinatie van beide, en laadt de accu waar mogelijk op. Het systeem is naadloos en responsief, terwijl het tegelijkertijd de hoogste efficiëntie in zijn klasse bereikt. De CO2 -uitstoot is met 100 g/km inspirerend laag.

Het beste van beide werelden.
Als u wilt genieten van het beste van beide werelden, een plaats waar mechanische en ecologische prestaties perfect in harmonie zijn, is de Plug-in Hybride een goede keuze. Hij imponeert niet alleen met een krachtige buitenkant. U kunt er tot 65 km* mee rijden zonder te herladen, ideaal voor dagelijkse verplaatsingen. Net als de Hybride lijkt deze Kia crossover multifunctioneler dan ooit. Hij is uitgerust met een gesloten rooster met diamantvormen, pijlvormige led dagrijlichten en een nieuwe achterbumper met led lichten.

Voor meer info over de Kia Niro HEV kom zeker eens langs in onze showroom: Garage Dereeper te Brugge.

 
 
E-Soul
E-Soul
Niro PHEV
Niro PHEV