Over Kia Beguin Brugge


Betrouwbare, professionele en persoonlijke service
 
Kia Beguin in Brugge staat garant voor een persoonlijke en vooral betrouwbare verkoop- en herstelservice. U kan hier steeds rekenen op een vlotte begeleiding voor de aankoop en dienst na verkoop van een nieuwe of tweedehands Kia wagen. Bovendien geniet u bij Kia Beguin van uitstekende garanties!

Als officiële Kia concessiehouder biedt Beguin Brugge het volledige gamma Kia modellen aan. Of u nu op zoek bent naar een kleine stadswagen of een volledig uitgeruste SUV, wij staan klaar om u met de nodige professionaliteit te adviseren in deze zoektocht. Niet te vergeten: de unieke Kia 7 jaar garantie op het volledige gamma nieuwe Kia voertuigen.


#GOelectric

Bent u op zoek naar een ecologisch en fiscaal gunstige Kia wagen? Droomt u van een elektrische wagen, maar u wenst meer informatie? Kom zeker eens langs, wij staan u graag te woord!
 
Kia Beguin Brugge is geselecteerd Kia EV (elektrische voertuigen) verdeler. Ons EV gamma bestaat uit de 100% elektrische Kia E-Niro, de Kia E-Soul en de Kia EV6. Daarnaast is er ook nog een mooi aanbod van hybride en plug-in hybride wagens naast onze diesel en benzine voertuigen.


Tweedehands, Kia Fleet en Kia Lease
 
Naast ons volledige gamma nieuwe Kia wagens, bieden wij ook recente Kia tweedehands- en directiewagens aan. Scherpe prijzen, kwaliteit en veiligheid is waarvoor Beguin Brugge staat. Als onderneming kan u bij ons ook terecht voor betrouwbare en betaalbare bedrijfswagens. Via onze Kia Fleet Services bieden wij elk bedrijf, groot of klein, een voorstel op maat voor uw wagenpark. Als zakelijke klant kan u ook rekenen op Kia Lease, de operationele leasingformule die streeft naar een optimale dienstverlening tegen de meest voordelige prijs.
 
Of u nu kiest voor een nieuwe wagen of een tweedehands Kia, wij helpen zoeken naar het perfecte voertuig voor u! Bij Kia Beguin Brugge krijgt u the full package: betrouwbare adviezen, persoonlijke service en een professionele afhandeling.

 
Onderhoud en herstellingen
 
Nood aan onderhoud of een herstelling van uw wagen? Dan bent u bij Beguin Brugge aan het juiste adres. Ons team behandelt uw voertuig met de beste zorgen, hoe klein of groot de reparatie ook mag zijn. Met de nodige technische know-how, weten onze monteurs telkens de correcte diagnose te stellen alvorens over te gaan tot reparatie. Alle onderhoudswerken en herstellingen aan mechaniek en elektronica worden vlot en vakkundig uitgevoerd.
 
Ook voor originele Kia accessoires is Beguin Brugge the place to be! Wij beschikken over een ruim assortiment in onze stock of kunnen uw Kia snufjes makkelijk bestellen en correct installeren.

+++++
 
Kom gerust eens vrijblijvend langs in de showroom, wij informeren u met plezier over de nieuwste Kia modellen.
Graag een proefrit maken? Geen probleem, boek uw afspraak nu online of in de garage.

 


.