Picanto

Comfortabel en slim

Chill Out. Chill In.
Je leeft graag in het moment? Met de nieuwe Kia Picanto kan dat op een leuke en stijlvolle manier. Met zijn sportieve en compacte design, comfortabele interieur, slimme snufjes om verbonden te blijven en geavanceerde veiligheidstechnologie wordt deze auto altijd en overal graag bewonderd en begeerd.

Cool & compact. Onweerstaanbaar.
Alles aan het stijlvolle en hippe design van de Kia Picanto valt in de smaak. Van het opvallende exterieur met kenmerkende rooster en bumper en de vernieuwde koplampen tot de nieuwe achterlichten. Dit chique model is ideaal om door de stad te zoeven of op de weg te zoemen. En met keuze uit 10 trendy koetswerkkleuren is er steeds een Picanto die je op het lijf geschreven staat.

Comfort in stijl. Charisma in overvloed.
Klim aan boord van de Kia Picanto en laat je imponeren door zijn coole en kleurrijke interieur, dat supercompact aanvoelt maar verrassend ruim is. Het intuïtieve en moderne design, de premium materialen, ergonomische stoelen, spitstechnologie en nieuwste veiligheids- en hulpfuncties zijn een heuse streling voor de zintuigen. Dus niet twijfelen. Stap erin, leun achterover, ervaar het plezier en laat je meeslepen.

Grote keuze. Groot plezier.
Het leven is leuker als je kunt kiezen. Goed nieuws dus, de Picanto is verkrijgbaar in vier versies: de coole Picanto Pure/Pulse, de pittige GT Line en de stijlvolle X Line. Nog beter: zodra je je Picanto gekozen hebt, kun je hem nog leuker en persoonlijker maken met een reeks pakketten waarmee je zelf een statement kunt maken.


Voor meer info over de Kia Picanto kom zeker eens langs in onze showroom: Kia Beguin Brugge.
 
Rio
Rio