Kia Fleet

Het kiezen van een (nieuwe) partner voor uw wagenpark is een belangrijke beslissing. Geen nood, bij Kia Beguin Brugge bent u in uiterst goede handen. Onze Kia Fleet verantwoordelijken nemen graag de tijd om u uitgebreid te adviseren bij uw keuze.
 
Kia Beguin in Brugge beschikt over een toegewijd en gespecialiseerd team voor al uw zakelijke wagen-behoeften. Wij bieden het volledige gamma Kia modellen aan in onze garage, van kleine stadswagens tot volledig uitgeruste SUV’s. U vindt gegarandeerd wat u zoekt tegen een betaalbare prijs. Op deze betrouwbare, kwaliteitsvolle en veilige wagens wordt bovendien altijd de unieke Kia 7 jaar garantie (*of 150.000 km) aangeboden.
 
Of u nu als zelfstandige op zoek bent naar één of twee wagens voor uw wagenpark of u beheert een veel grotere vloot, één ding is zeker: de toekomst van dit wagenpark zal meer en meer elektrisch zijn. Bij Kia Beguin Brugge willen we uw onderneming hier graag bij helpen. Dankzij ons ruime aanbod aan 100% fiscaal aftrekbare bedrijfswagens zijn we alvast klaar voor die toekomst, en jij binnenkort ook!
 
Met onze uitgebreide keuze aan modellen spelen we niet alleen in op uw zakelijke verwachtingen, maar ook op de mobiliteitsbehoeften van morgen. Zo legt Kia de lat steeds hoger op het vlak van het beperken van brandstofverbruik en uitstoot en zijn we pionier in geëlektrificeerde mobiliteit.
 
Bij Kia Beguin Brugge heeft u vandaag al de keuze uit niet minder dan 4 geëlektrificeerde technologieën in 18 modellen, waaronder de nieuwe 100% elektrische Kia EV6 en de nieuwe Kia Sportage plug-in hybride of zelf opladende hybride.
 
Dankzij hun geavanceerde technieken bieden ze allemaal een perfect evenwicht tussen een minimale uitstoot – of zelfs geen uitstoot – en een maximaal comfort. Hierdoor zijn deze modellen niet alleen fiscaal aantrekkelijk, maar zorgen ze gegarandeerd voor een stevige dosis enthousiasme bij uw werknemers.
 
Kom langs voor meer info, een vrijblijvende offerte en/of een proefrit.
 

Kia Fleet

Bij Kia Beguin Brugge weten we dat het beheren van een wagenpark om meer draait dan alleen het uitkiezen van de wagens. U hebt een betrouwbare zakelijke partner nodig die uw behoeften begrijpt en dat zijn wij!
Meer informatie

Kia Lease

Als officiële concessiehouder van Kia Motors, biedt Kia Beguin Brugge ook de operationele leasingformule aan voor de zakelijke klanten. Kia Lease streeft naar een optimale dienstverlening tegen de meest voordelige prijs voor de klant.

Meer informatie