Kia Fleet

De beste ondersteuning voor elke onderneming

Bij Kia Beguin Brugge weten we dat het beheren van een wagenpark om meer draait dan alleen het uitkiezen van de wagens. U hebt een betrouwbare zakelijke partner nodig die uw behoeften begrijpt en dat zijn wij!
 
Een uitgebreid Fleet aanbod
Met ons enorm aanbod aan wagens, van stadswagens en crossovers tot wagens voor leidinggevenden en verschillende brandstoftypes, kunnen we allerlei zakelijke mobiliteitsbehoeften ondersteunen. De bouwkwaliteit van Kia-producten is van het hoogste niveau en wordt ondersteund door onze toonaangevende 7 jaar garantie!
 
Professionele support
Uw bedrijf is in deskundige handen bij Kia Beguin Brugge, waar onze verantwoordelijke Fleet managers een schat aan ervaring hebben. Het Fleet team zorgt ervoor dat al uw vragen worden beantwoord en dat u het rijden met een Kia als positief ervaart.
 
Kia Fleet demonstratiewagens
U zult even tijd nodig hebben om ons aanbod van wagens te leren kennen voordat u beslist wat de beste keuze is voor uw specifieke, zakelijke behoeften. Daarom hebben we een wagenpark van verschillende Kia demonstratiewagens die direct beschikbaar zijn. Vraag gerust een testrit aan online of in de garage Beguin Brugge.