Rio

Rij in de spotlights

Voor de vrije denkers.
Ontsnap aan het alledaagse met de Kia Rio. Die combineert een opvallend karakter met spitstechnologische efficiëntie, connectiviteit en veiligheid. Met zijn geavanceerde technologieën zoals elektrische aandrijving, verbeterde hulpfuncties en de laatste veiligheidsuitrusting biedt de Rio vrije denkers en doeners een dynamische rijervaring die afgestemd is op jouw drukke leventje en altijd mee is met zijn tijd.

Voor wie houdt van plezier.
De stoutmoedige Kia Rio is gemaakt om het leven leuker en spannender te maken. Met zijn ruime, nieuw ontworpen interieur, dat intelligente connectiviteit combineert met een heel scala aan nieuwe snufjes, en zijn in twee delen (60:40) volledig neerklapbare achterzetels biedt hij alle veelzijdigheid die je je maar kunt wensen. En als kers op de taart biedt de toonaangevende 7-jarige garantie een antwoord op al je vragen.

Voor wie houdt van design.
De sportieve, elegante en prachtig vormgegeven Kia Rio pakt uit met het meest innovatieve design ooit. De aerodynamische lijnen en stoere contouren geven de Rio zijn aparte, krachtige look. Net zoals de nieuwe bumper, met zijn geïntegreerde opvallende luchtinlaat. En met de nieuwe geïntegreerde LED-koplampen, de voor Kia kenmerkende tijgersnuitgrille en 17" lichtmetalen velgen mag je zeker zijn dat de Rio niet onopgemerkt voorbij zal gaan.

Voor wie zoekt naar stijl.
Stap binnen in de Kia Rio en laat al je zintuigen prikkelen door de perfecte combinatie van stijl, comfort, technologie, veiligheid en connectiviteit, allemaal onder één dak. Van het verbluffende en ruime interieur en de ergonomisch ontworpen zetels (waaronder de in hoogte verstelbare passagierszetel) tot het volledig digitaal 4.2" instrumentenbord en het 8" LCD-navigatiescherm... geen elk detail werd over het hoofd gezien. En voor nog meer connectiviteit en veiligheid is er geavanceerde nieuwe Kia Connect (UVO), waarmee je altijd en overal met je Rio in verbinding staat, maar ook een hele rits andere veiligheidssnufjes.

Voor meer info over de Kia Rio kom zeker eens langs in onze showroom: Kia Beguin Brugge.
Picanto
Picanto
Stonic
Stonic