NEW Xceed PHEV

De vernieuwde XCeed PHEV - Binnenkort beschikbaar

De nieuwe Kia XCeed. De crossover. Geherdefinieerd.

 

De nieuwe Kia XCeed. Een geherdefinieerde crossover, gemaakt om te genieten van het alledaagse. Op elke manier.

Een perfecte mix van functionaliteit en opvallende stijl. De nieuwe Kia XCeed heeft een sportieve look, innovatieve motorisaties en de nieuwste connectiviteit om verbonden te blijven. Een vindingrijke crossover, ontworpen om bij je levensstijl te passen.

Kies tussen een krachtige benzine- of dieselmotor, of maak kennis met de brandstofbesparende XCeed plug-in hybride, die duurzame mobiliteit en hoge prestaties combineert.

De schoonheid van krachtig ontwerp.

De nieuwe Kia XCeed is ontworpen om zich te onderscheiden. Om op te vallen en in de smaak te vallen bij wie schoonheid waardeert. Vanuit elke hoek zal zijn expressieve design de aandacht trekkken. Zijn sterke proporties creëren een iconisch silhouette, dat meteen herkenbaar is. Zelfs vanop afstand is duidelijk dat de Kia XCeed van meer gemaakt is.
 

Pure sportiviteit.

Als je beter kijkt, ontdek je een schat aan inventieve details. Indrukwekkende, nieuwe LED-achterlichten bieden een hightech en vooruitstrevend optisch design. In de GT-line ontdek je edgy, in het oog springende verbeteringen. Van top tot teen is de Kia XCeed verbeterd, klaar om je in vervoering te brengen.
 

Om je te vestigen. En op te vallen.

De nieuwe Kia Xceed is ontworpen om in de smaak te vallen, met zijn uiterlijk en zijn prestaties, tot de ervaring wanneer je in de auto zit. In het ruime en stijlvolle interieur voel je je meteen thuis vanaf het moment dat je plaatsneemt. Met de materialen en verbeterde comfortfuncties, word je geïnspireerd om meer tijd onderweg door te brengen.
 

De combinatie van kracht en elegantie.

Rijden met de Kia XCeed voelt als een symfonie van verwondering, kracht en wendbaarheid. Opwinding bij elke bocht. Ontdek soepele, dynamische prestaties met een reeks motorisaties en bereid je voor om iedereen die je pad kruist te inspireren met een gedurfd, sportief design. Met de nieuwe Kia XCeed zal je snel ontdekken dat elke stap die je zet, een waar genot is.

 

Voor meer info over de Kia XCeed PHEV kom zeker eens langs in onze showroom: Kia Beguin Brugge.

Xceed
Xceed
E-Soul
E-Soul