Xceed

Kippenvel gegarandeerd

Op zoek naar avontuur? De keuze is aan u.
Houdt u van uitdagingen? Bent u benieuwd naar de nieuwste technologieën? En kijkt u ernaar uit om elektrisch te rijden? Ontdek dan de Kia XCeed en XCeed Plug-in Hybride. U ziet meteen dat deze twee cross-overs anders zijn, met hun strakke, sportieve vorm met een opvallend SUV-radiatorrooster, een gedurfd rooster aan de onderkant en een subtiele bodemplaat in satijnchroom, met bovendien een ruim en verfijnd interieur. Ga op verkenning en laat u verbazen door de milieuvriendelijke XCeed Plug-in Hybride. Hij beschikt over de geavanceerde elektrische aandrijving van Kia, die naadloos omschakelt tussen benzine en elektriciteit voor een lagere uitstoot. Het wordt al snel duidelijk dat de Kia XCeed is ontworpen voor bestuurders die steeds uitkijken naar een nieuw avontuur.

Op naar... een nieuw avontuur.
U vindt inspiratie door een nieuwe uitdaging of ervaring. U houdt ervan uw grenzen te verleggen en bent klaar voor een nieuw avontuur. Welkom bij de Kia XCeed. Laat u verrassen door zijn apart karakter. Vanaf de eerste aanblik ziet u meteen dat deze cross-over anders is. Ontdek het opvallende SUV-radiatorrooster met unieke Ice-Cube led koplampen in Z-vorm en standaardmistlampen. Ga dan een stapje dichterbij en bewonder het gedurfde rooster aan de onderkant en de subtiele bodemplaat in satijnchroom, die meteen voor extra pit zorgt. Voeg daarbij het stoere design en de speelse accenten en het wordt meteen duidelijk: de Kia XCeed is ontworpen voor bestuurders die steeds uitkijken naar een nieuw avontuur.

Ga... de uitdaging aan.
Doe wat u wil, waar u wil en hoe u wil. Ga op verkenning en volg uw instinct. Met de Kia XCeed zijn de mogelijkheden eindeloos. Van het sportieve cross-over coupé silhouet, dat wordt benadrukt door een sterk hellende daklijn maar ook door de wielbogen en dorpels in SUVstijl, tot de stoere speciaal ontworpen 18"-velgen*. De Kia XCeed weet zich te onderscheiden van de rest. Dat staat vast. Voeg daarbij een ruime bodemvrijheid voor rijden op elk terrein en een verhoogde maar sportieve rijhoogte voor een maximaal zicht en puur rijplezier, en u hebt de perfecte partner om nieuwe horizonten te verkennen, in en buiten de stad.

Durf... anders te zijn.
Daar waar anderen twijfelen, gaat u de uitdaging aan. Als u in de Kia XCeed voorbijrijdt, staren anderen u vol bewondering aan. Deze cross-over zegt veel over uw persoonlijkheid. Misschien is het het iconisch design van de achterkant met elegante achterlichten die respect afdwingt. Of misschien is het de achterbumper met zijn opvallende vorm die een grote indruk nalaat. Of de dubbele uitlaatpijp en ‘hyper-silver’ diffusor die de harten sneller doet slaan. Of misschien komt het gewoon doordat de achterkant van de Kia XCeed precies belichaamt waarvoor deze wagen staat: uw spannendste rijervaring ooit.

Voor meer info over de Kia XCeed kom zeker eens langs in onze showroom: Kia Beguin Brugge.

Ceed Sportswagon
Ceed Sportswagon
NEW Xceed PHEV
NEW Xceed PHEV