Het team

Kia Beguin in Brugge bestaat uit een ervaren team van 9 medewerkers. Als klant kan u steeds rekenen op een warm onthaal, persoonlijke begeleiding en betrouwbare service.
 
Nieuwe zaakvoerder Didier Beguin is uw direct aanspreekpunt bij Kia Beguin Brugge. Hij garandeert dat zowel u als uw Kia wagen altijd op de eerste plaats komen. Als familiebedrijf zijn zij ervan overtuigd dat hun betrokkenheid op de werkvloer echt het verschil maakt.
 
In de showroom staan onze sales vertegenwoordigers Matthias en Hannes u graag te woord over de nieuwste Kia modellen. Zij begeleiden u van a tot z in uw zoektocht naar een nieuwe of tweedehands Kia wagen. Bij iedere stap staan uw behoeften en comfort centraal.
 
Behind the desks staat de immer plezante Wendy in voor een nette boekhouding, “papier hier” is haar levensmoto. Maxim, onze backoffice wonderboy, leidt alles in goede banen achter de schermen. Een echte problem-solver, die altijd snel en correct zijn zaken afhandelt. Emiel aka 'Mieltje van de Kia' onze jongste aanwinst is de meest behulpzame garantie- en magazijnverantwoordelijke, de vriendelijkheid zelve.
 
Onze vakkundige technische achterban, Ywein en Ward, zorgen ervoor dat alle onderhoudswerken en reparaties met de grootste aandacht en nauwkeurigheid worden uitgevoerd. Geen mechanisch probleem te groot of te klein, van het repareren van remmen tot volledige motoren, zij zijn krakken in hun vak!
 
And last but not least! Mr.Proper, Adrian, laat onze Kia wagens weer schitteren als nooit tevoren.