de Nieuwe Kia Stinger

Alle ogen zijn op u gericht

De Nieuwe Kia Picanto

Laat u van uw sportiefste kant zien

Kia e-Niro

Twee rijbereikversies voor twee levensstijlen

Kia Proceed

Durf te dromen
Over garage Dereeper
Contacteer ons
Bekijk alle modellen

Kia Brugge

Bij Kia garage Dereeper te Brugge kan u rekenen op een uitstekende, persoonlijke service door een gemotiveerd team. Kiest u voor een nieuwe of tweedehands Kia wagen? Of heeft uw auto onderhoud of herstelwerk nodig? U kan erop vertrouwen dat u én uw wagen onze onverdeelde aandacht krijgen.

Op zoek naar een nieuwe wagen? Garage Dereeper biedt als officieel concessiehouder van Kia Motors het volledige gamma Kia modellen aan. Kom langs in onze showroom en ontdek kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid aan de beste prijzen. Bovendien worden alle nieuwe Kia wagens aangeboden met de unieke 7 jaar garantie. Een garantie die u totale gemoedsrust verzekert!

Ons aanbod omvat eveneens recente Kia occasies. Als onderneming kan u bij garage Dereeper ook terecht voor betrouwbare en betaalbare bedrijfswagens. Via Kia Fleet en Kia Lease bieden wij elk bedrijf, klein of groot, een oplossing op maat.

Heeft uw wagen nood aan onderhoud of herstelling? Bij garage Dereeper wordt uw Kia omringd met de beste zorgen. Zowel onderhoud als kleine en grote reparaties worden door het team van garage Dereeper vlot en correct uitgevoerd. Aarzel dus niet om ons snel te contacteren voor een afspraak via 050 31 32 14 of dereeper@kiabrugge.be  !

Getuigenis

Kia Sorento

Ik heb vertrouwen in het kunnen van het team van garage Dereeper. Zeker de heel duidelijke communicatie en het overleg kan ik apprecieren.

Mijn keuze voor de betrouwbare Sorento is absoluut de juiste geweest! Zowel de prijs-kwaliteitsverhouding en het niveau van technologie voldoen aan al mijn verwachtingen.