Kia EasyDrive

Wat biedt Kia EasyDrive?

Dankzij de 7 jaar fabrieksgarantie ben je bij KIA alvast gerust dat er de komende jaren geen grote onverwachte kosten kunnen opduiken. Toch is jouw wagen niet helemaal kostenvrij, omdat je de voorgeschreven onderhoudsbeurten nauwgezet moet laten uitvoeren, en er ook een aantal componenten onderhevig zullen zijn aan slijtage. 

Met Kia easyDrive kan je de kosten voor dit voorgeschreven onderhoud en de vermoedelijke slijtage op voorhand indekken. Met het EasyDrive contract doe je een voorafbetaling voor al deze toekomstige kosten, zodat je geen risico meer overhoudt en jouw wagen altijd in toptoestand verkeert. 


Kia EasyDrive dekking en formulesDe basisversie van het contract dekt alle voorgeschreven onderhoudsbeurtenvan jouw Kia, afhankelijk van looptijd en kilometers en de Kia bandengarantie is hierbij inbegrepen.

Met andere woorden: alle door Kia bepaalde periodieke onderhoudsbeurten, uitgevoerd bij een erkend Kia servicepunt volgens de voorschriften van Kia. Een bandengarantie is eveneens inbegrepen in het EasyDrive contract waarmee jouw banden beschermd zijn tegen onvoorziene wegomstandigheden (spijkers, glas, boordstenen, enz.).
Naast het voorgeschreven onderhoud dekt EasyDrive+ ook alle mogelijke slijtagecomponenten zoals bijvoorbeeld remmen, batterij, ruitenwissers, koppeling, lampen, enz.

Dit houdt dus de dekking van EasyDrive+ in, aangevuld met alle mogelijke en noodzakelijke vervangingen van slijtageonderdelen zoals hierboven vermeldt. Je kan een EasyDrive contract afsluiten voor een duur van 36 tot 84 maanden.
EasyDrive is beperkt tot 150.000km. 


Offerte

De dekking en de prijs van een Kia EasyDrive contract zijn afhankelijk van het voertuigmodel, de motorisatie, de looptijd en het aantal te rijden kilometers. Bij garage Dereeper kunnen wij een offerte op maat voorstellen, afhankelijk van deze 4 parameters. Belangrijk is de looptijd en het aantal kilometers zo goed mogelijk af te stemmen op jouw werkelijk gebruik.

Afsluiting en betaling

Het Kia EasyDrive programma kan afgesloten worden bij de levering van het nieuwe Kia voertuig, of tot maximaal 6 maanden na deze levering. De betaling van het contract gebeurt in één keer bij afsluiten, maar kan indien gewenst en in bepaalde gevallen mee opgenomen worden in een financiering, zodat je toch nog van een maandelijkse spreiding geniet.

Jouw voordelen:

Met EasyDrive+ 2.0 zijn alle toekomstige kosten gedekt*.

  • Je rijdt in volledige gemoedsrust en kent op voorhand jouw exacte voertuigbudget.
  • Je ontvangt geen factuur meer bij het afhalen van de wagen na een onderhoud.
  • Met EasyDrive kan je eveneens rekenen op de pechverhelping van Kia Assistance, zodat je altijd en overal geholpen wordt.
  • Jouw voertuig word tin perfecte conditie gehouden, wat de waarde ervan garandeert.
  • Easydrive is overdraagbaar bij de verkoop van jouw wagen.
  • Easydrive is geldig bij alle erkende Kia Servicepunten in België en Luxemburg, op vertoon van jouw Easydrive kaart.

Bij Kia Beguin Brugge helpen wij u graag verder om u duidelijk in te lichten over het EasyDrive programma, kom gerust eens langs in de showroom voor meer informatie of een offerte op maat. 


*Met uitzondering van: 
- Bandenslijtage of schade die niet inbegrepen is in de Kia bandengarantie
- Schadegevallen aan het voertuig