Over Garage Dereeper

Betrouwbare, kwaliteitsvolle en persoonlijke service

Garage Dereeper te Brugge staat voor een persoonlijke en betrouwbare verkoop- en herstelservice. U kan steeds rekenen op een vlotte service voor de aankoop en naverkoop van een nieuwe of tweedehands Kia wagen en uitstekende garanties.

Als officieel Kia concessiehouder biedt garage Dereeper het volledige gamma Kia modellen aan. Van kleine stadswagen tot volledig uitgeruste SUV; u vindt gegarandeerd wat u zoekt tegen een betaalbare prijs. Op deze betrouwbare, kwaliteitsvolle en veilige wagens wordt bovendien altijd de unieke Kia 7 jaar garantie aangeboden, en dit op het volledige voertuig.

Bent u op zoek naar een ecologisch en fiscaal gunstige Kia wagen? Garage Dereeper is eveneens geselecteerd Kia EV (elektrische voertuigen) verdeler. Het gamma omvat hierdoor ook de Kia Optima Hybrid en het nieuwe 100% elektrische model Kia Soul EV.

Naast nieuwe Kia wagens vindt u bij garage Dereeper ook diverse accessoires en tweedehands Kia auto’s. Kia wagens beschikken immers over een uitstekende restwaarde. Het aanbod recente Kia occasies is door garage Dereeper zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd.

Onderhoud en herstellen van uw Kia wagen

Bij garage Dereeper wordt uw Kia omringd met de beste zorgen. U kan rekenen op een uitstekend onderhoud en duurzame herstellingen met nieuwe of gereviseerde, originele Kia onderdelen.

Alle onderhoudswerken en reparaties aan mechaniek en elektronica worden vlot en vakkundig uitgevoerd. Garage Dereeper staat in voor de reparatie van alle soorten schade, gaande van kleine reparaties zoals het verwijderen van krassen of beschadigingen aan velgen, spiegels, ruiten en bumpers, tot het herstellen van zware ongevalschade en terugbrengen van uw carrosserie in haar originele staat.

Nood aan een grote onderhoudsbeurt of herstelling? Leg snel een afspraak vast via het nummer 050 31 32 14 of per mail via dereeper@kiabrugge.be.
 

Kia service voor bedrijven en ondernemingen

Nood aan betrouwbare en betaalbare bedrijfswagens voor uw onderneming? Kia Fleet Services, aangeboden door garage Dereeper, biedt voor elk wagenpark een oplossing op maat. Als zakelijke Kia klant kan u ook terugvallen op Kia Lease, dat er naar streeft om u optimale dienstverlening te bieden tegen de meest voordelige prijs.

Kia Motors Belgium biedt speciale kortingen op de aankoop van een nieuwe wagen voor werknemers van bepaalde bedrijven zoals Bpost, Fortis en NMBS. Deze kortingen zijn evenwel niet cumuleerbaar met lopende acties of kortingen. Wilt u weten of u voor deze korting in aanmerking komt? Neem dan snel contact op met Kia garage Dereeper.